CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

divendres, 19 de desembre del 2014

VILAFRANCA DEL PENEDÈS 14/12/2014

En aquesta ocasió la majoria de socis del club, ens vam reunir de nou a la comarca del Penedès, per celebrar la tradicional festa anual de final de temporada.

Enguany, aquesta jornada festiva la vam començar fent una visita als cellers penedesencs de la marca de vins més admirada del món, segons la revista Drinks International, les Bodegues Torres. On després d'un espectacular recorregut, a bord d'un tren elèctric, per les bastes instal·lacions d'aquest colòs del vi, vam poder gaudir de la degustació de dos dels seus vins de referència.


Tot seguit, en acabar la visita, ens vam dirigir cap a Mas Can Colomé, un dels cellers tradicionals de la nostra comarca, on s'elaboren de forma artesanal vins de primera qualitat i on vam celebrar el nostre tradicional dinar nadalenc en família, per acomiadar l'actual temporada de busseig.


Durant el dinar de celebració hi van haver molts regals i sorpreses que van culminar amb un repàs de tota la temporada 2014 i de la sortida especial que vam fer a Columbretes, mitjançant uns foto-muntatges realitzats en DVD. 

Podeu visualitzar aquests vídeos clicant sobre els següents enllaços:



Es van repartir un munt de premis, dessuadores, polos, renovacions, immersions i una especialitat PADI.
Tota la jornada va transcórrer amb un gran ambient festiu, ple de riures i d'un gran esperit de companyonia i complicitat, adquirits en compartir durant tot l'any, moltes jornades de sortides d'immersió.



Només ens queda agrair a tots els assistents el fer d'aquest esdeveniment una celebració tan especial. I a tots els companys i amics de VILASUB, haver fet possible una altra temporada de busseig fantàstica.

Els membres de VILASUB per gentilesa de l'artista Andrés Surriel.
Us volem desitjar, que durant el 2015 puguem tornar a gaudir plegats, d'experiències tan bones o millors que les que hem pogut compartir enguany.

Salut i bombolles!!