CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimarts, 30 de desembre del 2014

TOSSA DE MAR 28/12/14

El darrer diumenge de desembre, alguns membres de VILASUB ens vam desplaçar fins a la preciosa Tossa de Mar, per realitzar la darrera immersió que teníem programada per la temporada 2014.

La banyera de ses dones des de la platja de la mar menuda.         Fotografia: Andrés Surriel
En aquesta ocasió, per realitzar aquesta immersió amb el millor confort possible, els membres del grup que no tenien vestits secs, però sí que tenien la titulació pertinent, van poder llogar el material necessari al centre d'immersió l'Àmfora de Tossa de mar, un dels millors i complets centres de la costa catalana.

LA MAR MENUDA

Un cop a peu de platja, vam celebrar una jornada festiva per acomiadar l'any que ja s'acaba, de la manera que més ens agrada, és a dir bussejant. D'aquesta manera vam planificar una immersió senzilla però ben bonica, per poder gaudir amb la màxima seguretat "d'una festeta submarina" mentre practicàvem una agradable immersió.


El grup d'incondicionals, ben nadalencs,  a punt per entrar a l'aigua.        Fotografia: Andrés Surriel
Va ser una alegre jornada festiva que ni el fred, ni les previsions meteorològiques ens van poder aixafar. I la vam celebrar sota l'aigua però tal com toca en aquestes dates, amb una bona ambientació nadalenca, molta "neu submarina" i amb el tradicional "brindis" amb cava.


 

En aquesta ocasió ens vam moure tot el grup a l'hora, tranquil·lament i de la manera més ordenada possible, per no fer-nos nosa els uns als altres i no malmetre el fons marí. D'aquesta manera vam contemplar els bonics fons de Tossa fins a les proximitats de la coveta i vam poder observar molta vida, que pel que vam poder comprovar mai falta a Tossa.  



La immersió va tenir una durada aproximada de 54', vam assolir una fondària màxima de -20 metres, la temperatura mínima va ser de 15ºC i la visibilitat horitzontal va ser d'uns 10 metres.


El nostre agraïment, a tots els companys, que malgrat el fred i els compromisos familiars tan típics d'aquestes dates, es van desplaçar fins a Tossa de Mar per participar en aquest esdeveniment. I al centre d'immersió l'Àmfora de Tossa, al José Sanchez i al Juan Garcia, per proporcionar-nos la logística necessària per fer possible aquesta "màgica" jornada de busseig. Fins l'any vinent!!

Salut i bombolles!!