CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

QUI SOM

El Club d'Activitats Subaquàtiques VILASUB, és una associació esportiva de lleure, inscrita al registre d'entitats esportives del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i al registre d'entitats de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès com a entitat local.

El nostre objectiu és promoure i donar a conèixer activitats relacionades amb el submarinisme esportiu, de manera responsable i respectuosa amb el nostre entorn i preservar el món submarí.

VILASUB és una associació sense afanys lucratius, pensada per submarinistes i dedicada al gaudiment de tots els capbussadors que en vulguin formar part. En aquesta associació són benvinguts des d'Open Water Divers fins a Instructors. La gran majoria de sortides o activitats estan pensades per tot el col·lectiu que formem VILASUB.

JUNTA DIRECTIVA I EQUIP DE TREBALL

-President: Jordi Tarrida (jorditarrida73@gmail.com) Telèfon: 607368389
-Secretaria: Yolanda Aguilar (yolandaaguilarmartel@gmail.com)
-Tresorer: Edgar Roca (edgar.roca@gmail.com)
-Vocal: Ferran Asensio (ferran.asensio@gmail.com)
-Vocal: Victòria Gervàs (.)
-Vocal: Xavier Gonzàlez (.)

FUNCIONAMENT I ACTIVITATS

Com a Club d'Activitats Subaquàtiques dedicat a la promoció i pràctica del busseig esportiu, organitzem sortides mensuals col·lectives, xarrades, tallers i formació entorn del món subaquàtic, així com trobades socials i d'altres activitats paral·leles al busseig amb els nostres socis. Funcionem de manera assembleària, debatem i planifiquem tots els temes referents a la temporada de busseig entre tots els socis.


FES-TE SOCI DE VILASUB

Envian's un correu electrònic a vilasub@vilasub.com i t'enviarem la sol·licitud d'ingrés al Club.