CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM AGENDA CONTACTE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB MARXANDATGE POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

QUI SOM

El Club d'Activitats Subaquàtiques VILASUB, és una associació esportiva de lleure, inscrita al registre d'entitats esportives del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, al registre d'entitats de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès com a entitat local i federada a FECDAS (Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques).

El nostre objectiu és promoure i donar a conèixer activitats relacionades amb el submarinisme esportiu, de manera responsable i respectuosa amb el nostre entorn i preservar el món submarí.

VILASUB és una associació sense afanys lucratius, pensada per submarinistes i dedicada al gaudiment de tots els capbussadors que en vulguin formar part. En aquesta associació són benvinguts des d'Open Water Divers fins a Instructors. Això vol dir que no importa el teu nivell de busseig o titulació, ja que totes les nostres sortides o activitats estan pensades per tot el col·lectiu que formem VILASUB.


ON SOM
La nostra seu social la pots trobar al
Centre Artístic del Penedès - L'Agrícol.
Passatge Alcover, 2
08720 Vilafranca del Penedès.
(Click aquí per saber com arribar-hi)

JUNTA DIRECTIVA
La junta del Club d'Activitats Subaquàtiques VILASUB la formen:

-President: Jordi Tarrida (jorditarrida73@gmail.com) Telèfon: 607368389
-Vicepresident: Juan García (garcia67_sanchez@msn.com)
-Secretaria: Yolanda Aguilar (yolandaaguilarmartel@gmail.com)
-Tresorer: Edgar Roca (edgar.roca@gmail.com)
-Vocal: Pau Asensio (pauasensio@gmail.com)
-Vocal: Ferran Asensio (ferran.asensio@gmail.com)
-Vocal: Francesc Serran (francescserran@gmail.com)


COM FUNCIONA VILASUB

Funcionem de manera assembleària, debatem i planifiquem tots els temes referents a la temporada de busseig entre tots els socis: Sortides col·lectives, tallers, xerrades, formació, etc. Amb aquest objectiu, es forma un equip de treball que vetlla per dur a terme totes les propostes que són aprovades a les nostres assemblees.QUINES SÓN LES NOSTRES ACTIVITATS

Com a Club d'Activitats Subaquàtiques dedicat a la promoció i pràctica del busseig esportiu, organitzem de manera programada 2 sortides mensuals. També organitzem xarrades, tallers i formació entorn del món subaquàtic, així com trobades socials i d'altres activitats paral·leles al busseig amb els nostres socis.FES-TE SOCI DE VILASUB

Només has d'omplir i signar la sol·licitud d'ingrés al club que trobaràs a l'apartat FES-TE SOCI de la nostra web i enviar-nos-el a la nostra adreça de correu electrònic: vilasub@vilasub.com. Rebràs la nostra benvinguda i ja podràs participar en les nostres activitats i gaudir dels nostres avantatges.