CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimecres, 10 de desembre del 2014

PALAMÓS 07/12/14

El passat Diumenge dia 7 de Desembre, vam anar juntament amb els centres de busseig BuceoCatalunya i H2O Diving Center, a fer un test de Vestits Secs de la marca Aqualung a Palamós.


LA CALETA

El lloc escollit per a la immersió va ser la Cala del Morro del Vedell, també coneguda per molts capbussadors com La Caleta, que es troba al costat del Port Marina. 

Per sort la tramuntana que bufava aquell dia, no va arribar amb gaire intensitat a la Cala i això va fer possible que l’entrada a l’aigua fos senzilla. D’altra banda la visibilitat va ser bastant reduïda, ja que els temporals del cap de setmana anterior van deixar el fons marí força remogut. 


Per aquesta jornada alguns companys van aprofitar per fer pràctiques i finalitzar el curs “Dry Suit” de PADI, i d’altres van optar per portar les seves càmeres fotogràfiques per intentar captar alguna bona imatge, tasca que resultaria força complicada  a causa de la reduïda visibilitat que vam trobar a tota la zona. 


Però bé, al final tots vamgaudir molt de l’experiència, uns amb les seves noves titul·lacions i els altres amb alguna que altra bona instantània.

La immersió va tenir una durada aproximada de 56', vam baixar a una fondària màxima d'uns -16 metres, la temperatura mínima de l'aigua va ser de 17ºC (ja es comença a notar fresqueta) i la visibilitat horitzontal va ser de poc més de 3 metres.


Un cop més, agrair a tots els companys, que malgrat el fred, van participar en aquest esdeveniment i a Buceo Catalunya i H2O Diving Center de Palamós, pel seu excel·lent tracte i per fer possible aquesta fantàstica jornada de busseig.

Salut i bombolles!!