CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dilluns, 17 de juny del 2019

ROSES 16/06/19

Avui toca matinar, les immersions al Cap de Creus ens encanten encara que fan llevar-nos aviat per estar a l'hora al port de Roses.

Ens anem trobant i mentre fem un cafetó amb els amics de ROSES SUB ens comencem a equipar. Estem en aquest època de l'any on veus de tot, humits, semis i secs. No som una excepció i al grup també tenim de tot.

EL TRAIRE

Fa bona mar, una mica de tramuntaneta però poca cosa, enfilem a Nord cap a Cap Norfeu després d'uns 15 minuts de navegació arribem a lloc.
El vaixell del centre és gran i molt còmode, fondegem al punt d'immersió conegut com "El Traire", equips a l'esquena, botelles obertes, parelles fetes... i cap a l'Aigua !!.


Ens trobem a una visibilitat acceptable d'uns 10 metres i aigua a uns 17 graus, es tracta d'una immersió de paret que fem tranquil·lament amb paret a l'esquerra d'anada, algun mero, pop i alguna barracuda despistada.



EL BAU DEL LLADÓ

La segona immersió la fem al Bau del Lladó, immersió que fen seguint el bau deixant paret a mà esquerra on anem trobant moltes llagostes, pops, bancs de Castanyoles, tres cues, sards... fins i tot trobem un Janolus Cristatus "grandote" per delecte i enveja dels membres del club més flipats amb els nudis que no han pogut vindre avui. La trobada de la gran àncora i els consums d'aire ens marquen el punt de tornada i comencem la tornada cap al vaixell perdent profunditat i recorrent el bau per la seva part superior.
Hi ha qui es menja un deco més llarga del que tocaria, un cop totes les parades fetes finalitzem tots sans i estalvis a bord.



Ens acomiadem dels amics de ROSES SUB, com sempre el gran equip de professionals ens ha tractat estupendament, el nou centre és xulissim i ja tenim ganes de repetir en breu.



Acabem la jornada amb un bon àpat a base de paella, conversa entre amics i discussions filosòfiques de com els nostres ordinadors calculen decos en funció de la ppo, manteniment d'equips... etc.

Gran dia de busseig en companyia de grans compis de busseig!!!!



Salut i bombolles.

Text: Edgar Roca.
Fotografies: Eva Salgado