CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dilluns, 29 d’abril del 2019

TARRAGONA 28/04/19

PARC SUBAQUÀTIC SES TARRAGONA 

Després d’anular la sortida que teníem prevista a la Cala Sa Tuna de Begur degut al mal temps previst, decidim anar al SES de Tarragona on la meteorologia pinta més be.

En arribar al centre l’aigua pintava d’allò més be, el dia assolellat i amb una temperatura exterior de 17 graus.


Després de presentar titulacions i agafar ampolles, ens canviem i entrem a l’aigua a uns fresquets 14 graus. En posar el cap sota l’aigua ja veiem que la cosa no està massa fina i a mida que anem avançant la cosa empitjora i molt, al Dragonera teníem una visibilitat d’escassos dos metres, així que vàrem fer un tomb complert pel vaixell sense escampar-nos massa per no perdre’ns de vista entre nosaltres, de tornada volíem visitar les barquetes que queden al costat dret de la popa del Dragonera però veient la mala visibilitat que hi ha optem al final per tornar pel mateix lloc que hem vingut ja que dubtem de si en algun punt haguéssim perdut el cap del terra que interconnecta tots els vaixells.



Un cop feta la parada de seguretat mentre anem tornant, arribada de nou al centre, dutxa, recollir i el típic pica pica VILASUB d’olivetes, patates i refrescs.


Esperem tornar i tornarem moltes vegades a visitar el Dragonera, potser algun dia ens toca la rifa i podem gaudir d’una visibilitat d’allò més bona !!

Salut i bombolles!! 

Text: Jordi Tarrida.
Fotografies: Juan García.