CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dilluns, 15 d’abril del 2019

PLATJA D'ARO 14/04/19

Finalment i després de diverses anul·lacions degut a temporals fem la primera sortida oficial de l'any. Com cada any tenim per endavant un fantàstic dia a Platja d'Aro que com no pot fallar fem amb el Centre DIVERS dirigit per en Sisco Andreu.

Estem a les portes de Setmana Santa i encara fa fresqueta, així que només els més malalts del club s’animen a mullar-se...

Després de les salutacions de rigor, muntem els equips, carreguem la furgo i cap al port.

He de reconèixer que el Ballenato d'en Sisco té un encant peculiar, n'hi ha de més grans o fets especialment per bussejar però aquest té un rotllo especial...

LA ROCA ROJA

La primera immersió la fem a Roca Roja, es un roca submergida amb forma de camell que va des dels 10 als 30 metres. Un cop emparellats ens tirem a l'aigua, un dels nostres (es diu el pecat però mai el pecador) es tira amb la botella tancada, les presses no son mai bones companyes.

Visibilitat dolenta com es habitual per la època de l'any ja que tenim l'aigua verdosa i amb molta partícula en suspensió.

Fem recorregut en forma de vuit, com acostuma a passar la paret Nord es la més bonica. Durant el recorregut ens entretenim amb alguna morena, llagosteta, i anem acompanyats pels habituals sards, castanyoles i fauna habitual.


L'aigua no puja dels 14 graus, recuperem temperatura fent un caldo calentó i esmorzant al vaixell, tot fent temps de superfície abans de decidir el segon punt d’immersió.


Tot i que inicialment volíem fer la llosa, finalment tirem cap a les coves de Sant Feliu que sempre agrada passar per les coves.



LES COVES DE SANT FELIU

Sens dubte immersió estrella de la zona que també es pot fer des de costa, l'última vegada que la vàrem fer plegats vam trobar una corrent fortíssima. 

Aquest cop les condicions son bones, visibilitat justeta així que intentem no separar-nos massa. Troben la cova a la primera, travessem intentant aixecar poc sediment i la tornem per fora per la part de dalt tot enfilant cap la segona que trobem sense dificultat.

Gaudim d’allò més fet les passades poquet a poquet.

Rumb cap el vaixell, trobem el mort fem la parada al cap i a bord.



Ja de tornada al centre dutxeta amb aigua calenta a les bones instal·lacions de DIVERS, endolcim els equips i posem fi a aquesta gran jornada de busseig.

El nostre agraïment a DIVERS amb en Sisco al capdavant i tot el seu equip pel bon tracte i servei.


I... abans de tornar a casa però, un àpat d'allò més suculent :)



Salut i bombolles!! 

Text: Edgar Roca.
Fotografies: Juan Sánchez.