CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

diumenge, 30 de desembre del 2018

TOSSA DE MAR 30/12/18

Última de l'any... per fer la tradicional sortida nadalenca, enguany vàrem escollir la Mar Menuda de Tossa de Mar degut a que el fons no és sorra sinó pedra petita que fa que amb el moviment de les nostres aletes s’aixequi menys i es precipiti al fons més ràpidament afavorint la visibilitat als nostres fotògrafs.

L’espectacle ja començava al centre de busseig Superdive triat per aquesta ocasió de la ma d’en Chiqui Bustos, la gent que passava pel carrer ens mirava amb cares rares, sobretot quan de tant en tant se’ns escapava algun que altre HO HO HOoooo... si és que ens disfressem de pare Noel i semblem canalla petita 😄
 

Un cop dins la “banyera” ens acabem d’equipar davant la curiosa mirada de la gent que hi havia per allà i ens donem el “OK” per començar la immersió, al cap de pocs metres arriben al punt on el terreny és més pla i fa ideal poder desplegar la nostra bandera, destapat una ampolla de cava i fer-nos unes quantes fotografies per immortalitzar l’esdeveniment. 

Continuem la immersió amb una visibilitat no massa bona i una temperatura d’aigua de quinze graus, aconseguint estar fins a setanta minuts sota el mar.


A la sortida, ens traiem els equips, bevem l’esperat brou calentó que ens prepara sempre el Juan i tornada cap al centre on després d’una bona dutxa calenta per retornar la temperatura al nostre cos i recollir equips, ja estem llestos per anar a dinar.

Donem gràcies a tots els assistents i amb aquesta immersió posem punt i final a aquesta temporada 2018.


Salut i bombolles!!

Text: Jordi Tarrida.
Fotografíes: Juan García, Eloi Omella, Francesc Serran i Eva Salgado.