CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dilluns, 18 de juny del 2018

PLATJA D'ARO 17/06/18

La darrera cita a la nostra agenda d'activitats programades ens va dur fins a Platja d’Aro per a realitzar dues interessants immersions des de vaixell. Com no podia ser d'una altra manera vam anar amb el centre d'immersió DIVERS, un modern centre d'immersió, que compta amb unes bones i renovades instal·lacions i una còmoda embarcació, que ens asseguren poder gaudir d'unes completes i magnífiques jornades de busseig.


LES COVES

El primer punt d’immersió van ser les coves de Sant Feliu, el trajecte de navegació entre el port i el punt de destí no ens va fer sospitar gens l’estat en que estava l’aigua un cop hi vàrem entrar, la corrent era tan forta que fins i tot ens feia gastar aire prement-nos el botó del regulador d’emergència, a part està clar del temps i sobreesforç que ens va produir poder baixar fins els fons. Un cop baix, tot i que també es notava la corrent, per sort aquesta era molt més forta els primers quinze metres de baixada i vàrem poder gaudir d’una bona immersió.


LA LLOSA

Un cop tots al vaixell de nou i carregar piles amb unes ensaïmades i te ofert pel Siscu, tornem a port per carregar les noves ampolles i donar temps al nostre cos a descarregar els excedents de nitrogen. Muntem equips i cap a la Llosa, el segon punt d’immersió.

La Llosa, amb unes aigües molt més tranquil·les ens va oferir també una bona diversió en quant a vida es refereix, a destacar un monumental pop femella protegint fermament els ous que duia i un opistobranqui anomenat “Marionia blainvillea” que veient les gesticulacions dels fotògrafs dedueixo que no deu ser fàcil de trobar o be no es veu cada dia...


A la tornada al centre, dutxa d’aigua calentona, recollir equips i dinar... quin dinar... si és que aquesta gent de VILASUB ens ho sabem muntar be, truites de patates, carbassó i albergínia, croquetes de bacallà, amanida de pasta, entrepans, olives, patates, fuet... fins i tot cavalla en escabetx feta pel mateix Ricard... en acabar, petonets, abraçades i fins la propera...


Una vegada més, volem fer arribar el nostre agraïment al Siscu Andreu i a tot l’equip del centre d'immersió DIVERS, per aquesta meravellosa jornada de busseig.

Salut i bombolles!! 

Text: Jordi Tarrida.
Fotografies: Pau Asensio, Ricard Domingo i Manel Mesa.