CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dilluns, 11 de juny del 2018

MATARÓ 10/06/18

La darrera cita programada a l'agenda de VILASUB, ens va dur a capbussar-nos a les sempre sorprenents aigües litorals de la capital del Maresme. I com no podia ser d'una altra manera, vam anar de la mà de MEDITERRANEAN DIVE MATARÓ, un modern centre d'immersió que compta amb un excel·lent equip de professionals, que a més disposa d'unes àmplies instal·lacions i d'una magnífica i còmoda embarcació, que fan que qualifiquem aquest centre d'immersió amb 5 estrelles.

Tot i que no vam trobar massa visibilitat, en horitzontal uns 6m., vam poder gaudir de dues bones immersions, en el sempre sorprenents fons marins del Maresme.

EL VELL

La primera immersió la vàrem realitzar a la barra rocallosa coneguda com El Vell, que es troba a una fondària entre -22 i -25m. de fondària. 


El Vell és un autèntic oasi de vida marina, rascasses, morenes, congres llagostes i un munt de vida petita en aquesta època de l'any, s'aplega en aquest indret.

LA MARIA

Per a la segona capbussada del dia, després del corresponent interval de superfície, ens vam desplaçar fins a una altra barra de roca, coneguda per La Maria.


Un altre sorprenent punt d'immersió a pocs minuts de navegació de Mataró, que també aplega quantitat de vida.


En aquest indret vam poder gaudir de la companyia d'un gran llamàntol, que ens va fascinar a tots.


Fer arribar el nostre agraïment a tot l'equip de MEDITERRANEAN DIVE MATARÓ i en especial al Fran Aguilar, per la gran atenció i l'excel·lent tracte que com sempre ens van dispensar. Fins ben aviat amics!!

Salut i bombolles!! 


Text: Pau Asensio.
Fotografies: Eloi Omella, MedDive Mataró.