CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dissabte, 5 de març del 2016

PLATJA D'ARO 21/02/16

El diumenge 21 de febrer ens vam desplaçar fins a Platja d’ Aro per a realitzar la primera immersió des de vaixell d'enguany. Per aquesta ocasió vam triar el centre d'immersió DIVERS; el primer centre d'immersió amb acord de col·laboració amb el nostre club.

El centre d'immersió DIVERS, amb més de 30 anys d'experiència, és un modern centre d'immersió, que compta amb unes molt bones instal·lacions i una còmoda embarcació, que ens asseguren poder gaudir d'unes completes i magnífiques jornades de busseig.

La jornada es va presentar amb unes condicions climatològiques perfectes, molt de sol i una temperatura més que agradable, tenint en compte la temporada de l’any en la que ens trobem.

Un cop equipats ens vam dirigir cap a port, i vam carregar els equips en l'embarcació del centre, molt amplia i còmoda, tant com per equipar-se, com per entrar i sortir de l’aigua.

LA LLOSA DE GARBÍ 

El punt d’immersió escollit va ser la Llosa de Garbí, una part de la formació rocosa de la Llosa de Platja d’Aro; una immersió molt bonica i tranquil·la, apte per a tots els nivells (amb una fondària màxima d’uns 20 metres) i a pocs minuts de navegació del port.


Un cop fet el "briefing" de la immersió, nosaltres vam optar per a rodejar la llosa fins a trobar el canó que la travessa, i passar pel petit arc que es forma. Durant la immersió vam gaudir d’una visibilitat d’uns 12 metres, poc usual en aquesta època de l’any.


Aquesta immersió es un bon punt per a buscar vida de mida petita, com nudibranquis i planàries; i gaudir de la típica vida bentònica de la Costa Brava, escorpores, llagostes, morenes, congres, etc.


Cal destacar que de camí al punt d'immersió i l'entrada a l’aigua, el mar estava molt calmat, sense cap onada, però durant la immersió es va aixecar una mica de vent que va fer que la tornada fos una mica més moguda.


Una vegada més, volem fer arribar el nostre agraïment al Siscu Andreu i a tot l’equip del centre d'immersió DIVERS, per aquesta meravellosa jornada de busseig.

Salut i bombolles!!

Text: Joan Carles Gómez. 
Fotografies: Juan García i Francesc Serran.