CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dijous, 28 de gener del 2016

VILAFRANCA DEL PENEDÈS 17/01/16

MULLA'T PELS RAIMONS 2016

Una vegada més hem contribuït als actes que es celebren amb motiu de les tradicionals Festes de St. Raimon de la nostra vila, com a associació esportiva de lleure, inscrita al registre d'entitats locals de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.


Per aquesta raó, gràcies a la Coordinadora de Festes i per gentilesa del Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès, que ens va cedir desinteressadament l'ús de les seves instal·lacions, vam organitzar una jornada de "Tastets de Busseig" per apropar i donar a conèixer el submarinisme al públic en general.


L'activitat va comptar amb una bona participació i va crear força expectació, fins i tot vam tenir la visita de Penedès TV, que va fer un petit reportatge de l'acte, que posteriorment es va emetre a les notícies locals.


Des del Club d'Activitats Subaquàtiques VILASUB volem fer arribar el nostre agraïment a la Coordinadora de Festes de St. Raimon, per comptar amb nosaltres a l'hora de muntar aquesta activitat, així com al Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès per cedir-nos l'ús de les seves instal·lacions perquè la poguéssim dur a terme.

Salut i bombolles!!