CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dilluns, 10 d’agost del 2015

LLORET DE MAR 09/08/15

En aquesta ocasió, vam organitzar una nova jornada de busseig i diversió en família que va comptar amb molt bona participació, molt bon ambient i tot això en un marc "de luxe", el Restaurant el Trull de la Cala Canyelles de Lloret de Mar. Un restaurant més que recomanable, que compta amb una gran terrassa rodejada de jardins i amb una gran piscina que va fer les delícies de petits i grans.


El centre de busseig elegit per a tan excepcional ocasió va ser Oceanos Diving Center, a la mateixa Cala Canyelles. Un bon centre de busseig que compta amb unes completes instal·lacions i una ràpida i moderna embarcació que ens garanteixen un busseig 5*.


LA ROCA MULADERA

Després d'una breu navegació d'uns escassos 10 minuts partint del port de Cala Canyelles, vam arribar al que seria el punt d'immersió previst per aquest dia, La Roca Muladera

La Roca Muladera és una formació rocosa dividida per un estret canó de sorra que forma dos illots que s'aixequen des dels -25m., en la seva part més fonda, fins a arribar arran de superfície a prop del cap de Tossa de Mar. Com que el cim de l'illot gran queda just arran de superfície és un indret molt perillós per a la navegació, ja que en dies de mar plana gairebé no es veu fins que et trobes a sobre.

Un cop ancorats sobre el punt d'immersió vam poder contemplar el fons marí des de la superfície, malgrat que el dia es va aixecar ben gris i núvol, la transparència de l'aigua ens permetia veure el fons situat a uns -12m. de fondària.


En aquest indret el paisatge submarí és molt variat, rodejant els dos illots trobem una gran praderia de posidònia, que es va alternant amb la sorra del fons marí formant bonics jardins. Seguint el canó rocós amb fons de sorra, arribem fins a la part més fonda de la immersió, on el paisatge està dominat pel coral·ligen.


Una variada i completa immersió apta per a tots els nivells de capbussadors, que ens va permetre contemplar durant gairebé 1h. una gran i variada quantitat de vida, bancs de sards, castanyoles, grans bancs de salpes, llagostes, congres, morenes, diversos opistobranquis, etc. I tot això amb una visibilitat horitzontal de més de 20m. amb una agradable temperatura de l'aigua de 23ºC a la fondària màxima que vam arribar de -24m.


I per acabar, mentre ens dirigíem cap a la nostra parada de seguretat recomanada travessant un extens jardí de posidònia oceànica, vam tenir la visita d'un gran banc d'espets, que ens van fer gaudir amb els seus moviments "sincronitzats".


Una fantàstica jornada per posar el colofó a la temporada d'estiu, que vam arrodonir amb una excepcional trobada i un magnífic dinar amb les famílies dels socis assistents.


Volem fer arribar el nostre agraïment a l'equip d'Oceanos Diving Center per aquesta magnífica jornada d'immersió. Així com al Restaurant El Trull de Cala Canyelles, pel seu tracte exquisit i per fer possible aquesta magnífica trobada en família.

Salut i bombolles!!