CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimecres, 18 de febrer del 2015

TOSSA DE MAR 15/02/15

Una vegada més vam tornar a Tossa de Mar, animats pels darrers albiraments que s’estan fent en aquella zona de la fauna típica de l’hivern: raps, peixos de St.Pere i els sempre presents cavallets de mar. Vam triar el centre d’immersió Tossasub, un centre 5 estrelles que a més del seu excel·lent tracte i instal·lacions, ens va proporcionar vestits secs pels companys del grup que no en tenien. I després d’una breu explicació teòrica sobre el seu ús, vam poder anar a gaudir amb comoditat del busseig a l’hivern.

LA MAR MENUDA

Vam iniciar la nostra immersió per “la Banyera de Ses dones”, que semblava ben bé una piscina amb un aigua totalment en calma, i vam posar rumb cap a la zona de la cova, per on el dia abans havien albirat un rap.  


De camí, vam poder observar una vida molt abundant, diversos pops, morenes, núvols de castanyoles, etc. Però en aquesta ocasió no hi va haver sort.Així que després d’estar buscant una estona sense localitzar cap rap i abans d’esgotar les reserves d’aire, vam canviar de rumb i ens vam dirigir cap a una zona on s’acostumen a veure cavallets de mar i…bingo!! Vam poder veure dos cavallets de mar diferents, un de mida molt grossa, que van embadalir a tots els capbussadors.


La immersió va tenir una durada d’uns 70’, vam assolir una fondària màxima de 20 metres, amb una visibilitat reduïda d’uns 6 metres i una temperatura de l’aigua de 12 ºC.


Fer arribar el nostre agraïment al Pep Bagur i a tot l’equip de Tossasub Diving Center per una altra fantàstica jornada de busseig. I felicitar a la Laura pel seu bon retorn al busseig i donar-li les gràcies per haver-nos triat a nosaltres per compartir noves immersions.

Salut i bombolles!!