CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimarts, 3 de febrer del 2015

TOSSA DE MAR 01/02/15

El passat Diumenge vam anar a capbussar-nos a Tossa de Mar. Aquesta vegada vam optar per fer la immersió entrant per la Banyer a la Mar Menuda en direcció a la Cova, ja que la Mar estava una mica moguda i era més prudent que anar en direcció a l’Illa com estàvem fent a les nostres últimes immersions a la zona.

 

LA MAR MENUDA

Vam començar per l’aquari, ja que ens havíem dit que recentment s’havia vist un Rap per la zona, però res, aquesta espècieanimal se'ns continua resistint aquesta temporada. Així que vam fer camí cap a la cova...i Bingo!!

Imatges terrestres per Andrés Surriel
Ens vam trobar una Rajada dolça d’un metre més o menys que va posar per les nostres càmeres. Més tard, i passada la cova, ens vam trobar amb un petit banc de Barracudes nedant i alimentant-se entre aigües. També vam veure un tímid Mero, espècie cada vegada més rarad’observar fora de les àrees protegides, de midamitjana, enrocat al seu cau i sense gaires ganes de què el fotografiessin. Aquestes, entre altres espècies animals, vanser les més destacades. No vam veure cap Llagosta, cosa estranya a aquesta època de l’any, ja que la temporada passada i per aquestes dates, era força freqüent trobar-se alguns d’aquests crustacis.


La immersió va tenir una durada de 58’ amb una fondària màxima de 22 metres, la visibilitat no va arribar en cap moment als 10 metres i la temperatura mínima de l’aigua va ser de 13ºC.

Agrair al nostre company José Sánchez, la logística necessària per fer possible aquesta sortida. I al centre de busseig Buceo Catalunya les ampolles carregades amb Nitrox que van fer molt més còmode la nostra immersió.

Salut i bombolles!!