CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dissabte, 24 de gener del 2015

VILAFRANCA DEL PENEDÈS 18/01/15

MULLA'T PELS RAIMONS 2015

El darrer cap de setmana va vindre farcit d’immersions, sensacions i experiències, ja que després de bussejar el dissabte a Tossa, al dia següent vam anar a les instal·lacions del Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès per oferir "tastets d'immersió" gratuïtament per a tothom que volgués provar les sensacions que experimentem en respirar de manera autònoma sota l'aigua.

Dins del marc de les festes de Sant Raimon i en col·laboració amb la coordinadora de festes i gràcies a la imprescindible col·laboració del Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès, vam organitzar una jornada de caràcter "lúdic-festiva" que va tenir molt bona acceptació entre el públic, en la que tant van gaudir els assistents que es van inscriure a l'esdeveniment com els membres de Vilasub que hi vam col·laborar desinteressadament. 



Per aquest acte, 
es va inscriure molta canalla amb ganes de fer un tastet de submarinisme, i de provar que és el que se sent quan respires sota l’aigua. També hi va haver gent més gran que ho va tastar per primera vegada i que possiblement, alguns d’ells s’animin a fer un curs de submarinisme i a acompanyar-nos en les nostres immersions durant la temporada que està a punt de començar.


Des de VILASUB volem fer arribar el nostre agraïment a la Coordinadora de Festes de St. Raimon, per comptar amb nosaltres a l'hora de muntar aquesta activitat. També al Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès per cedir-nos l'ús de les seves instal·lacions. 
Així com, a tots els socis de VILASUB que amb la seva desinteressada participació i la seva bona feina, han fet possible la realització d'aquest acte, emmarcat dins de les festes d'hivern de la nostra vila.

Salut i bombolles!!