CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dijous, 8 de gener del 2015

TOSSA DE MAR 04/01/15

El passat Diumenge 2 membres de Vilasub vam anar a fer la immersió de l’any a Tossa de Mar. L'itinerari escollit per aquesta immersió va ser el de l’illa que trobem a la dreta de la Mar Menuda.


L'ILLA DE TOSSA

El primer tram el vam fer entre dues aigües per tal d’estalviar aire i poder estar més temps en el fons darrere l’illa, ja que és aquí a on es troba el punt més interessant de la immersió.

Als pocs minuts de començar la immersió ens vam trobar un gran banc d’espets de mides variades al mig del blau. Més tard vam veure Morenes, algunes d’elles de grans proporcionsi emparellades al mateix cau. 

 

També vam veure (com a espècie destacada i poc comuna) un sol·litari Peix de Sant Pere a una fondària d’uns 23 metres just darrere l’illa. De tornada cap a la platja vam veure algun simpàtic congre i uns sards imperials de mida considerable.


La immersió va tenir una durada de 62, vam assolir una fondària de 23 metres amb una visibilitat d’uns 10 metres i la temperatura de l’aigua va ser d’uns 15ºC.


Agrair al centre de busseig Tossasub la seva atenció vers nosaltres, ja que es van encarregar del nostre trasllat fins al punt d’immersió i de proporcionar-nos tot el material necessari per realitzar aquesta immersió.

Salut i bombolles!!