CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimecres, 15 d’octubre del 2014

S'AGARÓ 12/10/14

El passat diumenge vam anar a capbussar-nosa les aigües de Sant Felíu de Guixols amb el centre de busseig Sublimits Diving Center S'Agaró. Encara que les prediccions meteorològiques no eren gaire encoratjadores, vam decidir d’anar-hi. I la vam encertar (al contrari que els meteoròlegs), ja que ens va fer un dia esplèndid. L’estat del Mar no era per “tirar coets”, però tampoc estava tant mal·lament, ja que només hi havia una maror d’intensitat mitjana, i una mica de corrent que anava de Llevant a Ponent, i que al principi ens va dificultar una mica el desenvolupament correcte de la immersió.

LES SOFRERES


La immersió escollida per aquesta jornada va ser “Les Sofreres”, una immersió apta per tots els nivells de busseig. En aquest punt d’immersió trobem una gran formació rocosa que va des dels -6 metres de fondària fins als -23 metres. La vida que vam trobar va ser molt diversa, des de la més petita: diferents opistobranquis, porcellanes de les gorgònies, anemones incrustants grogues, etc; fins a la més gran: espàrids (vam veure 2 déntols de grans dimensions a la cara Oest de la formació rocosa), làbrids, alguns serrànids i com a colofó, un cavallet de mar que va fer les del·licies dels fotògrafs de l’equip.


                                       
La immersió va tenir una durada d’uns 60 pels capbussadors més experimentats, la fondària màxima assolida va ser de -23 metres i la temperatura de l’aigua d’uns 21ºC.

Un especial agraïment al Xavi Calafell i a tot el personal de Sublimits Diving Center S'Agaró, que una vegada més vam complir amb totes les nostres expectatives. 

L'equip de submarinistes de la jornada. Imatge: Andrés Surriel.

I com no, a tots els membres de VILASUB que es van desplaçar fins a Sant Feliu de Guíxols (encara que les previsions meteorològiques eren dolentes) per gaudir d’una magnífica jornada de busseig.

Salut i bombolles!!