CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

diumenge, 21 de juliol del 2013

S'AGARÓ 14/07/13

A la nostra darrera sortida vam ser 9 els membres de VILASUB, els que vam anar a capbussar-nos amb Sublimits Diving Center de S'agaró. Un altre molt bon centre acreditat BCB, del que cal destacar les seves bones instal·lacions i el tracte excel·lent que vam rebre de tot el seu equip humà.


LA ROCA ROJA 
Aquest punt d’immersió el trobem davant la costa de Platja d’Aro, i es caracteritza per ser una gran formació rocosa que va des dels 9 metres de fondària, fins als 32 metres. Va ser una immersió tranquil·la en la que ens vam dividir en 2 grups. La Roca Roja concentra gran qüantitat de vida, així que vam poder veure vàries llagostes, morenes, variats nudibranquis (abundants vaquetes suïsses), sastres, bancs de sards de gran tamany i un gran banc d’espetons alimentant-se de petits peixos.


Pot ser, va ser la part de la immersió més espectacular i només va ser a uns 10 metres de fondària, ja que veure a aquests peixos caçant és tota una experiència pels sentits. Una vegada més queda demostrat que no és necessari anar a grans profunditats per veure coses espectaculars, ja que amb una mica d’atenció i fins i tot fent una parada de seguretat pots veure coses tant insòlites i boniques, com a aquests éssers alimentant-se dins el blau.

LES PLANETES
Aquesta 2ª immersió la vam fer just davant la platja de Sant Feliu de Guíxols. En aquesta ocasió també ens vam dividir en 2 grups i també vam poder observar força llagostes, ja que els guies que ens va posar el centre eren perfectes coneixedors de la zona, i es coneixien bastant bé els amagatalls d’aquests espectaculars crustacis.


També vam tenir la sort de poder observar un peix lluna d'una mida considerable mentre era desparasitat per petits peixos. En aquesta 2ª immersió ja vam acusar el fred acumul·lat, ja que per l’època de l’any en la que estem, l'aigua està entre 2 i 3 graus per sota del que és habitual.

Menció especial pel David i la Sandra, ja que en aquesta jornada es van estrenar com a membres VILASUB. 

Aprofitem també per donar les gràcies a tot el personal de Sublimits, per la seva atenció i la feina ben feta.

Salut i bombolles!!