CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dissabte, 17 de juliol del 2010

ST. FELIU DE GUÍXOLS 10/07/10

PORT SALVI...GRAN IMMERSIÓ A PEU DE PLATJA

Capbussar-se a Port Salvi per recórrer els seus túnels sempre és atractiu i més ara que aquest entranyable racó de la Costa Brava es vesteix d'estiu, tot guarnint la seva petita cala.

Com de costum quan anem a St. Feliu de Guíxols, vam sortir des del modern i ben equipat centre de submarinisme BWATERDIVER, el qual ofereix el servei de lloguer d'ampolla més trasllat en furgoneta fins al mateix Port Salvi, això sí salvant a peu la forta pendent, estalviant-nos així la difícil tasca de poder aparcar el vehicle a la vora de l'indret.

Abans d'iniciar la nostra immersió, com darrerament venim fent més a consciència, vam planificar detalladament la nostra immersió, el recorregut i els indrets que volíem localitzar, les senyals i quan i per on havíem de tornar. A més ens vam equipar amb ampolles de 15l carregades amb NITROX 32 per poder gaudir de més temps de fons sense entrar en "Deco". La veritat és que aquest tipus de barreja d'aire resulta ideal per aquesta immersió ja que mai superem els 27 m. de fondària.


La immersió va anar molt bé, sense imprevistos ni contratemps, vam gaudir d'una acceptable visibilitat d'uns 12m. i de molta vida. I com a premi vam poder fer fotos i gaudir d'una petita gamba inquilina de les anemones, seguint les instruccions per localitzar-les de la magnífica fotògrafa Àngels Caro. Moltes gràcies Àngels i fins ben aviat!!!

Salut i bombolles!!!