CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimarts, 27 de juliol del 2010

LLORET DE MAR 17/07/10

LA ROCA MULADERA

La nostra darrera immersió ens va dur als fons marins que hi ha entre Lloret i Tossa de Mar, concretament a la Roca Muladera.

La sortida la vam realitzar amb SA CALETA LLORET, un bon centre que pertany a l'associació BCB (Buceo en Costa Brava) al que VILASUB està afiliat i tots els nostres membres són socis.

La Roca Muladera és una formació rocallosa formada per dos illots que s'aixequen des de'ls -25m de fondària fins a la superfície a prop del cap de Tossa de Mar. Degut a que el cim de l'illot gran queda just arran de superfície és un indret molt perillós per a la navegació, ja que en dies de mar plana gairebé no es veu fins que et trobes a sobre.

Els fons de la Roca Muladera són força variats, en primer lloc descendint pel cap d'on llencem l'àncora passem per un canó rocallós format per la proximitat dels dos illots, en anar guanyant fondària anem a parar a una àmplia praderia de posidònia que cap els -20m deixem a mà dreta per recórrer la part més fonda de la Roca Muladera formada per unes barres amb una amplia representació del precoral·lígen que ens duen fins a els -25m de fondària.


La immersió és senzilla, si les freqüents corrents ens ho permeten, però val molt la pena ja que és de paisatge molt variat i plena de vida de tota mena, sargs, castanyoles, moltes morenes i infinitats de nudibranquis (en aquesta època és plagada de flabellines i cratenes).

Una altra d'aquelles bones immersions a tenir sempre en compte.

Salut i bombolles!!!