CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimarts, 13 de juliol del 2010

PALAMÓS 03/07/10

ULLASTRES III...A FONS!!

Aquest cop sí!! No podia fallar, les previsions meteorològiques pintaven molt bé així que de nou en marxa cap a Palamós amb l'H2O DIVINGCENTER a treure'ns l'espina clavada de l'anterior i "tramuntanós" intent.

La Mar era ben plana i el sol lluent en el cel, ara només faltava que la visibilitat subaquàtica ens acompanyés.

Durant el trajecte que separa Palamós dels Ullastres III tot gaudint d'una tranquil·la navegació vam fer una bona planificació del que seria la immersió, jo diria que a nivell de les millors escoles. Tots esperàvem poder fer una immersió molt complerta i profunda, així que s'havien d'extremar les precaucions i procurar no deixar ni el mínim detall a l'atzar.

Vam començar el descens pel cable de la boia fins al cim de l'Ullastre de fora i des d'aquí un cop re-agrupats, seguint el canó que baixa per la cara nord d'aquesta muntanya submarina, talment com si fóssim paracaigudistes vam iniciar la nostra vertiginosa caiguda lliure fins a la seva base a uns 45m. de fondària.
El paisatge d'aquesta formació rocallosa, és impressionant, d'aquells que et deixen sense alè. Les parets són totes folrades de gorgònies de tots els colors, hi ha vida arreu i la sensació de caure al buit...increible!!

Un cop al fons i una miqueta afectats per la narcosi, que va fer que després riguéssim una estona entre anècdotes, vam començar a ascendir seguint el contorn de la muntanya gaudint a cada metre del fabulós espectacle que esdevé en aquest indret la natura. Meravellós.

Una d'aquelles immersions per emmarcar.

Salut i bombolles!!!