CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dijous, 8 d’abril del 2010

TOSSA DE MAR 20/03/10

TOSSA AMB SUBMARES

Després de la passada edició de la Fira de la Immersió de Cornellà i amb la perspectiva de formalitzar les relacions establertes pel flamant CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES VILASUB, vam tornar a desplaçar-nos cap a Tossa a provar el centre d'immersió SUBMARES.
El centre està molt bé. Les instal·lacions molt noves, el tracte a nivell personal mol bó i amb molts avantatges per als membres del club. De ben segur que ens veurem molt per allí enguany.
L'altra gran notícia del dia va ser que l'amic Fèlix va tornar a l'aigua un altre cop. Benvingut de nou Fèlix!! Ja t'enyoràvem!!
També ens va acompanyar el Berend, un altre instructor PADI al que esperem veure sovint amb nosaltres. Wellcome to VILASUB Berend!!
En quant a la immersió, vam tornar a capbussar-nos a la Mar menuda amb el José i ja portem no sé quantes darrerament, però la veritat és que el lloc s'ho val i a més el fons està bastant canviat després dels darrers temporals. Fins i tot la banyera de ses dones està canviada!!
Dels raps aquest cop ni rastre, però si vam poder contemplar en tota la seva grandària el gran congre que habita la coveta de Tossa. Quin bitxo tant gros!! Les fotos les va fer el José i les podreu admirar a la seva web.
Per cert les fotos d'aquest article les va fer amb la seva nova càmera del Xavi "Maskydiving", una magnifica Canon G10 que va adquirir recentment en molt bones condicions en la seva carcassa original.
Salut i bombolles!!!