CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

divendres, 16 d’abril del 2010

PALAMÓS 11/04/10

ILLES FORMIGUES

De nou a l'aigua!! I com ja tocava canviar l'escenari d'immersió, aquesta vegada aniríem de bon matí fins al port de Palamós des d'on sortiríem en vaixell fins a les Illes Formigues.

Vam sortir amb l'H2O DIVING CENTER de Palamós amb el que, a més de ser un molt bon centre de immersió, els socis del flamant Club d'Activitats Subaquàtiques VILASUB gaudirem de bons avantatges a l'hora de fer immersió.

Les Illes Formigues són un punt privilegiat del nostre litoral, que al estar a una distància considerable de la costa cap a mar obert estant exposades a certs corrents i al estar lluny de l'afluència de qualsevol riu normalment i en bones condicions ens fan gaudir freqüentment de visibilitats molt bones i molta vida.

La immersió va ser esplèndida, sol, bona temperatura a la superfície, mar calmada i una visibilitat subaquàtica d'uns 15m. Aquest punt d'immersió és apte per a tots els nivells, ja que podem arribar des de la superfície fins als 28m de fondària, essent el més freqüent i recomanable moure's al voltant dels 20m. Fondària més que suficient per gaudir de la gran quantitat de vida que habita els fons d'aquestes illes.

Gorgònies, anemones i coralls grocs, ceriants, núvols de castanyoles, congres, pops, grans quantitats de planàries roses i un llarg etc. van fer que visquéssim una gran immersió.

En definitiva un lloc que val la pena repetir.

Salut i bombolles!!