CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dijous, 4 de març del 2010

TOSSA DE MAR 27/02/10

UNA ALTRA DE TOSSA

Un cop més cap a Tossa, a continuar provant les darreres adquisicions. I com ja va sent tradició, vam tornar a triar el centre d'immersió L'ÀMFORA on l'atenció, el tracte i les instal·lacions són més que recomanables.

D'arribada ja ens van comunicar que havíem tingut sort i que "els raps" que solen aparèixer cap mitjans de març per Tossa, ja havien arribat. Això sí que va ser una gran notícia, ja que mai n'havíem vist cap i aquest cop en tindríem l'oportunitat.

La veritat és que al centre L'ÀMFORA són uns grans coneixedors de la fauna de la zona i s'agraeixen molt els consells que donen per a la seva bona observació.

Així que un cop vestits per a l'ocasió ens vam submergir un cop més en les aigües de la Mar menuda a la recerca i captura d'alguna imatge de raps.

De camí cap a la zona on ens havien indicat que segurament veuríem un rap vam anar provant la estanquitat de la nova carcassa per la càmera del Xavi i que aquest cop, amb les instruccions del Galileo Luna re-llegides, la gestió d'aire funcionés OK.

Un cop vam arribar al lloc on es suposava que veuríem un rap i tenint més cura de la nostra flotabilitat, per no aixecar la sorra del terra amb les aletes, ens vam posar a pentinar detingudament la zona fins que la grotesca i fantasmagòrica forma d'un gran rap va aparèixer sota el focus de llum del Xavi.

In-crei-ble!!! Com li brillaven els ulls amb la llum!!! I a més es va quedar totalment quiet ignorant-nos com si no hi fóssim. Realment va valer la pena!!

Però a més per acabar de completar la immersió, dins la coneguda cova de Tossa vam poder observar un gran congre i al fons una tremolosa o "torpedo". Tota una immersió per destacar al logbook.

Ara tindrem de tornar amb l'excusa de veure els cavallets de mar...i el peix de st. Pere...i els peixos lluna...i els taurons gat...

Salut i bombolles!!!