CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dilluns, 1 de març del 2010

TOSSA DE MAR 20/02/10

LA MAR MENUDA

Doncs un cop més dissabte a la tarda cap a Tossa; I és que dels llocs d'immersió que tenim més aprop és un dels més accessibles i bonics.
A més com ja va essent tradició en nosaltres cada vegada que s'ha de provar un material nou anem a la Mar Menuda...cap al banc de proves!! Aquesta vegada provem una Canon G9 en la seva carcassa original WP-DC21 i el nou Galileo Luna.

Per llogar botelles i equipar-nos ens dirigim al centre de submarinisme L'ÀMFORA on, com sempre, ens donen una magnífica atenció i ens demostren molta professionalitat.

En quant a les proves, el Galileo Luna per totes les seves característiques em va semblar un molt bon ordinador, això sí, no vam poder sincronitzar el transmissor de la gestió d'aire amb l'ordinador (el proper dia llegirem més bé les instruccions...).

I que dir de la tan anomenada Canon G9, em va semblar una càmera molt complerta i amb moltes possibilitats per a qui es vulgui iniciar una mica seriosament al Fotosub. El detall i la qualitat que dóna en les imatges són senzillament molt bons. Això sí segur que en trauríem més profit amb un flaix extern i algun joc addicional d'òptiques.

En quant a la immersió, malgrat la mar a Tossa estava força arrissada i presentava un desagradable color marró, en enfonsar-nos uns metres el color i la visibilitat, uns 8m o 10m, no variaven gaire al de tantes altres vegades. I malgrat la freda temperatura 12ºC hi havia força vida, a destacar la quantitat de pops que vam observar.

En fi que vam tenir una bona immersió amb molt bones sensacions.

Salut i bombolles!!