CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

diumenge, 29 de novembre del 2009

TOSSA DE MAR 21/11/09

CAPVESPRE A LA MAR MENUDA
La tarda del passat dissabte 21 ens vam trobar a la Mar Menuda de Tossa de Mar per tornar a capbussar-nos en les seves boniques aigües.

La immersió estava prevista en principi per les 15:30h però degut a uns inoportuns imprevistos vam començar-la cap a les 16:50 així que segurament acabaríem de nit.

Aquest cop el José es va encarregar del material i les ampolles i gràcies a ell i a la gentilesa de DIVERTYSUB vaig poder capbussar-me de nou sense passar fred amb un altre vestit sec.

La immersió magnífica, amb força visibilitat amb força vida i amb l'encant de que cada cop es feia més fosc i el bonic i variat fons marí de Tossa adquiria un caire més misteriós.
Aquest cop vam poder gaudir de la companyia d'un llamàntol d'unes dimensions més que respectables, també vam poder observar morenes, diverses rascasses i dins la cova del pessebre vam poder observar un gran congre que s'amagava pel sostre.

Al sortir, jo amb certa dificultat degut a la inexperiència amb el vestit sec, la imatge era de postal, la nit havia caigut sobre Tossa quedant estratègicament il·luminades les roques d'entrada a la "banyera de ses dones" i a l'altra banda del passeig la muralla i el castell. Quina meravella!!