CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dilluns, 1 de juny del 2009

ST. FELIU DE GUÍXOLS 31/05/09

LA 3a COVA

Un altre cop cap a St. Feliu, no està malament per no haver-hi anat mai, això ja s'està convertint en un costum. I és que St. Feliu té moltes immersions per fer i de totes ens han parlat molt bé. Així que el Salvador i jo vam decidir d'anar a fer la immersió coneguda per "la red" i com sempre, com no?, vam anar amb el centre "5 estrelles" BWATERDIVER.
La sortida amb vaixell estava prevista cap a les 12 p.m. però a causa del fort vent que feia vam haver de canviar de destinació i finalment, amb molt bon criteri, l'equip de BWATERDIVER van decidir d'anar a fer la 3a cova accedint amb vaixell des de la vessant sud de la roca S'Adolitx, a on érem a l'esguard del fort vent del nord-est.

La immersió és una prolongació, en quant a fauna, paisatge submarí i varietat de fons, de la de Port Salvi, però el gran avantatge que té fer-la des d'aquí és el d'arribar a aquesta cova, gairebé inaccessible des de Port Salvi, amb una bona reserva d'aire.


Els 28m. de fondària màxima que assolim durant aquesta immersió la converteixen en ideal per fer-la amb Nitrox i així poder prolongar el temps de fons sense tenir que fer pesades "decos" penjats de la boia.

Bé doncs tindrem de tornar a St. Feliu i a BWATERDIVER per poder fer "la red", "no hay mal que por bien no venga"...que diuen, eh?

I la propera...cap a Palamós!!!

Salut i bombolles!!!