CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

diumenge, 3 de maig del 2009

PER MOLTS ANYS!!!

Ja fa un any de la nostra primera immersió dins de la “World Wide Web”!!!

Ara fa tot just un any que VILASUB va veure la llum fruit de la il·lusió i les ganes de bussejar d’uns nous afeccionats al submarinisme.
La primera intenció va ser agrupar en un mateix entorn tot un seguit de recursos que ens podien ser útils per a la realització de la nostra activitat com a submarinistes i facilitar-los a tothom.

Així doncs des de VILASUB hi ha sempre una finestra oberta permanentment a tres indrets de referència de la Costa Brava que ens donen una visió a temps real de l’estat de la mar, diferents previsions meteorològiques, diverses botigues on poder equipar-nos amb garanties i a bon preu, centres de submarinisme que, des de la nostra experiència, són totalment recomanables per tracte, intal·lacions i preu a l’hora de sortir a bussejar, i tot un seguit de links útils per a ser utilitzats com a eines de consulta i recerca d’informació sobre tot el relacionat amb el submarinisme.

També hi ha relatades les nostres darreres experiències dins el món submarí acompanyades de fotos i vídeos, que sempre poden ser útils a l'hora de planificar pròximes immersions.

Des de VILASUB desitgem que aquest petit projecte us pugui resultar útil i que tingueu moltes i molt bones immersions.

Ens veiem dins el blau.

Salut i bombolles!!!