CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dijous, 23 d’abril del 2009

PORT SALVI 18/04/09

El passat dissabte 18 d'Abril, juntament amb l'Artur i el Masky, vam anar a fer immersió a la cala de Port Salvi a Sant Feliu de Guíxols. Ens havien parlat molt d'aquest punt de immersió i tant bé que ja teníem moltes ganes d'anar a visitar-lo.

Així que després d'escoltar els profitosos consells de l'amic José Sanchez de JOSE FOTO DIVING i de fer una ullada, a mode de briefing, al conegut llibre "Guia Submarina de la Costa Brava" d'Andreu Llamas vam posar rumb cap a St. Feliu.

Les botelles les vam anar a llogar a BWATERDIVER, un centre molt nou amb unes molt bones instal·lacions a on l'atenció i el servei que ens van donar es poden qualificar de 5 estrelles.
Es van encarregar de baixar-nos amb equips i botelles en la seva furgoneta fins a la mateixa cala de Port Salvi i de portar-nos a l'hora acordada una altra botella per poder fer una segona immersió a un preu molt raonable.

Malgrat vam gaudir d'un dia molt bo per a fer immersió, la mar estava en calma i feia molt de sol, les pluges dels darrers dies van fer que l'aigua estigués enterbolida i que la visibilitat dins de l'aigua no anés més enllà dels 10-12m.
Amb tot el lloc ens va agradar molt, s'agafa fondària molt ràpidament a mesura que es va avançant i de seguida s'arriba a unes barres de precoraligen que formen canons de pedra i sorra plens de tota mena de vida, espirògrafs, rascasses, llagostes, pops, nudibranquis i peixos de tota mena fan les delícies de qualsevol fotosub. I si a més afegim els jocs de blaus i les sensacions que s'experimenten en explorar els dos túnels pel que és tan conegut aquest indret, fan d'aquesta immersió una de les més espectaculars que podem fer des de platja a la Costa Brava.

Això sí com que a la part dels túnels s'arriba a una fondària de 27m. val la pena tenir molt en compte els temps de fons per evitar "decos". És una immersió per repetir i ideal per fer amb Nitrox.