CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

divendres, 3 d’abril del 2009

TOSSA DE MAR 15/03/09

REDESCOBRINT TOSSA...
Per fi hem pogut fer la primera de l'any!

I és que després de temporals, encostipats i compromissos variats, el passat diumenge 15 l'Artur i jo vam a anar a iniciar la temporada a Tossa de Mar.

Aquest cop vam anar amb el centre l'Àmfora, que per cert, va ser a on vam tastar això del submarinisme ara farà ja gairebé 3 anys. Com la primera vegada molt bé, bon tracte, bones instal·lacions i encara que només lloguis una botella et porten amb la "furgo" fins a la platja, què més es pot demanar?

De seguida que vam arribar a la platja vam notar els efectes del passat temporal de St. Esteve. La platja de "La Mar Menuda" tenia un accentuat graó de sorra que abans no existia i dificultava l'accés a la platja carregant tot l'equip, tampoc ja no existia la dutxa que hi havia a prop de l'entrada de la banyera de ses dones i quedava al descobert la canonada que portava aigua fins a aquesta. Llàstima de no haver fet uns retrats, però amb el que pesa l'equip...

Un cop a l'aigua semblava que res estava al seu lloc, les roques a l'entrada de la banyera havien desaparegut i restaven disperses al fons de l'antic desnivell; La petita praderia de posidònia que hi havia després de la primera bifurcació tampoc ja no existia; Tot plegat semblava un lloc diferent.


Però la immersió va ser molt maca, com ja ens te acostumats Tossa, i encara que vam patir una mica de fred i la visibilitat no era massa bona, hi havia força vida.

No va estar gens malament per començar l'any i com sempre Tossa no defrauda.