CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dijous, 26 d’octubre del 2017

MATARÓ 15/10/17

La darrera cita programada a l'agenda de VILASUB, ens va dur a capbussar-nos a les sempre sorprenents aigües litorals de la capital del Maresme.
De la mà de MEDITERRANEAN DIVE, el nostre centre de referència a Mataró vam anar a explorar les barres rocoses del Vell i la Maria.

EL VELL

A la primera immersió vam trobar una mica de corrent a superfície, cosa que no va complicar el nostre descens. Un cop a baix vàrem descobrir que l’aigua no estava tan calenta com pensàvem, termoclina a 17 graus. Tot i la termoclima res va impedir que els fotògrafs, fessin de les seves, no passant dels 4 metres quadrats... amb la destresa que els caracteritza! La resta vinga buscar pels forats i vàrem trobar força cosa: llagostes, meros, ...els forats de Mataró, sempre sorprenen... creieu-nos!. Després de 60 minuts d’immersió, cap al vaixell, caldito del Juan i rumb a port a canviar botella.LA MARIA

Després d'aproximadament una hora, d'interval de superfície, en el que vam aprofitar per hidratar-nos i recuperar forces, vàrem enfilar proa cap a la barra rocosa, que els nostres amics de Mediterranean Dive anomenen la Maria. 
Després de divagar una estona sobre d’on vindrà el nom del lloc. Tornem a capbussar-nos a tots junts. És el millor d’aquest grup, cadascú va a la seva però tots juntets sempre.
Expectants al trobar-nos amb una magnífica zona rocosa, que a saber que ens amagava, vàrem explorar-la durant 30 minuts, però el fred va poder amb nosaltres i vam pujar cap a la barca trobant-nos ara si una forta corrent a uns 5 metres.Com sempre, un altre fantàstic dia amb VILASUB.Fer arribar el nostre agraïment a tot l'equip de MEDITERRANEAN DIVE MATARÓ i en especial al Fran Aguilar, per la gran atenció i l'excel·lent tracte que com sempre ens van dispensar. Fins ben aviat amics!!


Salut i bombolles!! 

Text: Un grapat de Vilasubians.
Fotografies: Victòria Gervàs, Lluís Martín, Juan García, Sisco Serràn i Pau Asensio.