CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimecres, 27 de setembre del 2017

PLATJA D'ARO 17/09/17

LA ROCA ROJA

De cine!! Així és com podríem definir aquesta immersió a la Roca Roja de Platja d’Aro. M’explicaré: a diferència de la majoria d’immersions, aquesta vegada l’espectacle es produïa a 5-6 metres de fondària, i nosaltres ho contemplàvem bocabadats sobre els 15-17 metres, asseguts en imaginaries butaques suspeses en el blau...i és que veure un grandíssim banc de seitons, ballant a l’uníson per salvar la vida dels seus depredadors, rapidíssims bonítols i els majestuosos espets, és un espectacle comparable a veure una gran pel·lícula de 3D, als millors cinemes del món!!



I quins canvis de direcció que feien, els seitons, fent brillar els rajos del sol damunt els seus petits cossos, tot intentant fugir, era digne de veure. L'hora d’immersió va passar volant, i tot i els pops, les morenes, els nudis i un congre ben amagat, el que ens quedarà a la memòria dels que hi vàrem poder ser, va ser la gran cacera del seitó, protagonitzada per els bonítols i el gran banc d’espets.



LA LLOSA DE PLATJA D'ARO

Seguidament, després de tornar a port amb el nostre entranyable Ballenato, tot gaudint d’un sucós meló que el gran capità Siscu ens va obsequiar i fer el canvi de botelles obligat, ens dirigíem cap a la llosa de Platja d’Aro, a dos minuts de navegació del port.


Immersió plàcida i tranquil·la, on la gran visibilitat que teníem, va fer-nos gaudir d’uns paisatges molt bonics, però potser amb menys vida de la que ens esperàvem; passejada per sota l’arc de pedra i buscar les petites llagostes amagades i diversos nudis, ja fan que aquesta immersió sigui molt recomanable.


De tornada cap a port, dutxa a les magnifiques instal·lacions de DIVERS, i com no, amb unes decobirres, i un pica pica, i uns entrepans per dinar, vàrem posar punt i final a un diumenge fantàstic, gracies al bon saber fer i la gran professionalitat de la gent de DIVERS.


Moltíssimes gràcies per tot i fins la propera!!

Salut i bombolles!! 

Text: Salvador Sadurní.
Fotografies: Juan García, Sisco Serran i Pau Asensio.