CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimecres, 12 de juliol del 2017

VILAFRANCA DEL PENEDÈS 10/07/17

TALLER DE RCP I DEA PER A REPASSAR O AMPLIAR CONEIXEMENTS

La darrera activitat que vam organitzar pels membres de la nostra associació, destinada a ampliar coneixements i millorar la tècnica de la nostra formació com a bussejadors, va ser un TALLER DE RCP I DEA, dirigit per en Ferran Asensio (IDEA Advanced Instructor), a les instal·lacions de L'AGRÍCOL - Centre Artístic del Penedès, on actualment està ubicada la nostra seu social.



Després de les explicacions corresponents (què s’havia de fer en cas d’estar a l’aigua o a terra, si hi ha una o més persones ajudant i com es tenia de fer) tots els participants van poder practicar-li la RCP i la ventilació a un nino de pràctiques de manera correcte i efectiva, sempre sota la supervisió del Ferran.



Tots els presents van demostrar unes grans capacitats a l’hora d’emprar la tasca corresponent.
Compressió a compressió, amb les mans ben agafades i col·locades, amb la força necessària i amb molta cura acompanyat de les insuflacions, van ser la clau per reanimar al nostre estimat nino.




Després de fer la RCP, alternar-nos amb un company realitzant les compressions i les insuflacions i practicar amb el DEA, vam sortir amb la satisfacció de pensar que si algun dia ens trobem amb alguna situació on s’hagi d’actuar ho puguem fer mitjanament be.



Al finalitzar i per agafar forces un bon sopar al mateix centre AGRÍCOL.


Agraïr sincerament al Ferran Asensio, la seva dedicació per dur a terme aquest interessant taller i per la dedicació que va demostrar en tot moment vers a tots els participants.

Moltíssimes gràcies, company!!

Text: Laia Tarrida.
Fotografies: Juan García i Pau Asensio