CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimarts, 11 de juliol del 2017

PALAMÓS 09/07/17

En aquesta ocasió uns quants membres de VILASUB ens vàrem anar a capbussar a les aigües de Palamós de la ma d’en Jaume del centre d’immersió ANEMONE DIVING CENTER on sempre hi som molt ben rebuts.


Per aquesta jornada els punts escollits per remullar-nos van ser Ullastres III i la Llosa de Palamós, dues immersions que tenen el seu encant tot i les fortes corrents que ens esperaven en el fons del blau, cosa que ens va dificultar la tornada al vaixell i ens va fer posar en pràctica la nostra habilitat a l’hora de tirar la boia perquè ens vinguessin a rescatar. Afortunadament tot va quedar en anècdota però ens fa recordar el respecte que li hem de tindre al mar per més immersions i experiència que tinguem.


Malgrat les adverses condicions marítimes es va poder gaudir de magnífiques i acolorides gorgònies d’Ullastres així com una variada fauna marina com son els espets, pops, morenes i escórpores d’entre altres.


Volem fer arribar el nostre més sincer agraïment a tot l'equip humà d'ANEMONE DIVING CENTER de Palamós, en especial al Jaume, pel seu excel·lent tracte  que van fer que gaudíssim d'allò més d'aquesta gran jornada.


Salut i bombolles!!

Text: Jordi Tarrida.
Fotografies: Ricard Domingo.