CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dijous, 4 de maig del 2017

PLATJA D'ARO 30/04/17

En la sortida del dia 30 d'Abril, nou dels nostres socis vàrem desafiar la pluja i posarem rumb a Platja d'Aro, a visitar al nostre amic Siscu, de DIVERS CENTRE d'IMMERSIÓ, un centre top, que cuida als capbussadors com si fóssim de la seva família, un cop mes, moltes gràcies Siscu.

A les set del matí sortíem de Vilafranca del Penedès, sota una fina pluja que no ens va abandonar, i a les 8.15 ja arribàvem al centre, on després de fer uns cafès i “Xuxus” ens començarem a canviar. 

LA LLOSA DE GARBÍ

El “Ballenato” el vaixell de Divers, ja ens esperava amb el seu característic color vermell, al fons, ja albiràvem el mar molt picadet….per sort, la navegació fins a La Llosa de Garbí, només dura un parell de minuts, però la veritat és que es faran difícils d'oblidar….hi havia molt d'onatge, que va posar a prova al "Ballenato", el qual va respondre a la perfecció. 


Un cop sota l'aigua, la calma ens envolta, res comparat amb la superfície, gens de corrent i una visibilitat boníssima d’uns 15 metres, ens permeteren observar força vida: llagostes, pops, morenes, un congre i acolorits nudibranquis. 



Després de 65 minuts d’immersió amb l’aigua encara a 14 graus, i superar el desafiament de pujar al vaixell amb el fort onatge existent, posàvem rumb a port amb una cornamusa menys del "Ballenato", degut a una onada molt forta, que la va arrencar violentament.


Jornada fantàstica que vàrem passar tots els companys, d’aquelles que no s’oblidaran fàcilment, i que vàrem acabar, com no!!, amb una bona Deco-Birra, i unes olives que varen fer les delícies de tots!
Salut i bombolles!!

Text: Salvador Sadurní.
Fotografies: Manel Mesa, Víctor Sánchez i Ricard Domingo.