CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimecres, 14 de desembre del 2016

TOSSA DE MAR 11/12/16

LA MAR MENUDA

La nostra darrera sortida d'immersió programada per aquest any 2016, ens va dur fins a la bonica i pintoresca població costanera de Tossa de Mar. I va tenir un caire molt alegre i festiu!!


Tots els assistents van poder gaudir d'una jornada de busseig ben nadalenca i ho vam celebrar tal com toca en aquestes dates, amb una bona ambientació, cava del Penedès ben fresc i moooolta "neu submarina"!!


Després d'immortalitzar la nostra particular celebració nadalenca, amb brindis de cava inclòs, vam continuar amb una tranquil·la immersió, gaudint dels fons de la platja de la Mar Menuda de Tossa.


La visibilitat subaquàtica en horitzontal, no anava més enllà del 4 o 5m, la fondària màxima que vam assolir va ser de -20m i vam tornar a la superfície després d'uns 70' d'immersió, en la que la temperatura màxima de l'aigua va ser de 14ºC.


D'aquesta manera, posem punt i final a les sortides programades del 2016, que ha estat una fantàstica temporada de busseig, que ens ha permès conèixer magnífics racons del nostre litoral i gaudir del busseig en companyia de gent meravellosa. 

Salut i bombolles!!

Text: Pau Asensio.
Fotografíes: Paqui Cruz i Pau Asensio.