CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimarts, 15 de novembre del 2016

VILAFRANCA DEL PENEDÈS 13/11/16

TALLER DE MANTENIMENT I REVISIÓ D'EQUIPS DE BUSSEIG

La darrera activitat que vam organitzar pels membres de la nostra associació, destinada a ampliar coneixements i millorar la nostra formació com a bussejadors, va ser un TALLER DE MANTENIMENT I REVISIÓ D'EQUIPS DE BUSSEIG, dirigit per en Ferran Asensio (IDEA Advanced Instructor), a les instal·lacions de L'AGRÍCOL - Centre Artístic del Penedès, on actualment està ubicada la nostra seu social.  


Després de les explicacions corresponents, tots els participants van poder revisar els seus propis equips, havent adquirit prèviament els kits de manteniment corresponents, sempre sota l'atenta supervisió del Ferran Asensio.


Tots els participants van demostrar un gran interès i una gran concentració a l'hora de desenvolupar la tasca que van triar realitzar.


Peça a peça, amb molta cura, tots els equips van anar essent desglossats, revisats i les parts amb més desgast van anar essent reemplaçades per unes de noves.


Després d'unes hores d'acurada feina, i de les corresponents comprovacions, tots els equips van quedar com a nous i llestos per a tornar a submergir-se en noves aventures subaquàtiques.


Expressar la nostra admiració i el nostre més sincer agraïment al Ferran Asensio, per dur a terme aquest interessant taller i per la paciència i dedicació que va demostrar en tot moment vers a tots i cada un dels participants.
Moltíssimes gràcies, amic!! 

Salut i bombolles!!

Text: Pau Asensio.
Fotografies: Joan Martínez.