CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimarts, 19 de maig del 2015

SANT FELIU DE GUÍXOLS 10/05/15

El passat dia 10 uns quants companys ens vam apropar a Sant Feliu de Guíxols, per fer la immersió de Port Salvi. Vam trobar un dia típicament Primaveral, radiant i amb l’estat del Mar ideal per la pràctica del submarinisme.


PORT SALVI

Una vegada a l’aigua vam posar rumb cap a la primera cova o túnel, que trobem a uns 26 metres de fondària i a uns 8 minuts de navegació. Pel camí ja vam veure unes quantes llagostes, típiques en aquest punt d’immersió en aquesta època de l’any.


Una vegada dintre del primer túnel, també vam veure uns quants d’aquests crustacis als seus amagatalls. A la sortida per la banda de ponent, vam remuntar una mica per enfilar rumb cap al segon túnel, que es troba just al costat del primer. 


Aquest segon túnel és més còmode per la pràctica del busseig, ja que és més ampli i espaiós que el primer, al seu interior també vam trobar llagostes i unes quantes bròtoles, també típiques d’aquests ambients cavernosos. Una vegada fora, vam visitar també la figura del dofí que es troba a l’entrada de ponent, per posteriorment passar per la Rosa dels Vents que es troba ancorada entre les duess formacions geològiques. Aquí els nostres ordinadors ja ens van començar a aconsellar d’agafar el camí de tornada, si no volíem fer una parada de descompressió obligatòria.

La immersió va tenir una durada de 56 minuts, amb una temperatura mínima de l’aigua de 15ºC i una visibilitat d’uns 10 metres.


Agrair la participació de tots els companys que es van aplegar per aquesta nova cita, al José Sanchez la logística i a la Patrícia Martínez i l'Andrés Surriel la documentació fotogràfica. Una altra gran jornada de busseig, en la que els companys que van participar van gaudir d'allò més.

Salut i bombolles!!