CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dilluns, 9 de juny del 2014

PLATJA D'ARO 01/06/14

El primer diumenge de juny, vam anar una bona colla de VILASUB a submergir-nos amb el centre de busseig Dossotaigua. Les immersions escollides per aquesta jornada van ser: “La Xarxa” i “El Pic de les Morenes”.


LA XARXA

Com ja és habitual en nosaltres, ens vam dividir en dos grups per fer les immersions,  ja que resulta més còmode per a tothom. En aquesta immersió vam arribar gairebé als 35 metres de fondària i vam veure força llagostes i alguna morena. La immersió va tenir una durada d’uns 45 minuts i la temperatura de l’aigua va ser de 16ºC.EL PIC DE LES MORENES

Després d’un interval en superfície d’uns 45 minuts, vam posar rumb cap al Pic de les Morenes. Aquesta és una immersió d’un perfil més senzill que l’anterior, però no per això, deixa de ser un indret menys vistós. És una immersió en què la fondària màxima és d’uns 20 metres i a on podem trobar molt peixos bentònics i nectobentònics,  com els de la família dels espàrids. La immersió va tenir una durada d’uns 50 minuts i vam gaudir d’una molt bona visibilitat.Un especial record pels companys fotògrafs, que en aquesta ocasió no ens vam poder acompanyar. I donar-li les gràcies al company Juan Garcia, per haver pres amb la seva petita compacta, les imatges que il·lustren aquesta crònica.


Des de VILASUB volem fer arribar un especial agraïment al patró de l’embarcació de Dossotaigua, per la seva brillant actuació i la seva valuosa ajuda tant alhora d’equipar-nos com de treure’ns els equips; Així com a tot l’equip de Dossotaigua per la seva boníssima atenció.

Salut i bombolles!!