CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimarts, 24 de desembre del 2013

VILAFRANCA DEL PENEDÈS 22/12/13

Com no podia ser d’una altra manera, hem acabat l’any amb una jornada ben especial. Amb un bon dinar a Vilafranca del Penedès, bressol de VILASUB i de la majoria dels seus membres. 

Aquesta jornada festiva la vam començar a la fira del Gall fent un tast de vins a les carpes. I la veritat que va ser tot un encert, ja que per un mòdic preu podies tastar unes quantes varietats de vins de la comarca. I és que venir al Penedès a fer un tast de vins, és com anar a França a tastar formatges o a Galícia a menjar marisc. Ho sigui, paraules majors i tota una experiència pels sentits!

Posteriorment i abans que els nostres “sentits” és ressentisin massa pel Vi (jejeje), vam fer camí cap al Restaurant Sharlotte, per trobar-nos amb els membres del club que no van poder acudir a la fira del Gall, i començar així el nostre dinar de celebració de final de temporada. Aquest va consistir en una sèrie d’aperitius, plat principal, cafè i postres. 


El Cava per aquesta ocasió, va ser gentilesa del celler SOMNI d’ARAN i com no podia ser d’una altra manera, ja que estàvem a Vilafranca del Penedès, BOMBONS CUDIÉ ens va obsequiar amb el seu producte més tradicional, les seves delicioses Catànies. Des de VILASUB els hi volem agrair molt especialment la seva col·laboració perquè aquest esdevenint fos un gran èxit.


Més que un dinar va ser una gran celebració. Ja que hi van haver, sortejos, obsequis pels assistents, entrega de regals, etc. 

També hi van haver 2 passes de muntatges vídeo - fotogràfics. Un que resumia tota la temporada 2013 i els seus bons moments, i un altre del viatge al POL NORD que havia fet anteriorment el nostre company Pascual Fernández “Pasqui”.
Només ens queda agrair-vos des de VILASUB, l’assistència a aquest esdeveniment tan especial i l’haver fet possible una temporada de busseig tan bona i sensacional. Gràcies a tots companys,  de ben segur que al 2014 viurem experiències iguals o millors que les d’aquesta temporada, que tot just acaba de finalitzar.


Salut i bombolles!!