CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dilluns, 27 de febrer del 2012

TOSSA DE MAR 25/02/12

LA MAR MENUDA

Aprofitant la bonança que darrerament ens brinda el temps meteorològic, i amb la il·lusió de poder veure algun rap, ara que és l'època i que ja s'han deixat veure alguns en aigües costaneres. El dissabte a la tarda ens vam tornar a desplaçar fins a Tossa de Mar per intentar contemplar algun exemplar de la mà de l'equip del centre d'immersió L'Àmfora, uns autèntics experts en trobar, quan és l'època, aquestes grotesques bèsties.

Les condicions eren boníssimes, la mar plana com un plat, visibilitat d'uns 15 o 18m. i molt bon ambient i moltes ganes de bussejar entre tots els participants en la immersió.


Però és veu que no era la tarda i malgrat vam gaudir d'aquestes fantàstiques condicions i que les aigües de Tossa eren plenes de vida, diferents nudibrànquis, molts pops, moltes morenes, congres, núvols de castanyoles; no vam poder contemplar cap exemplar de rap. Però amb la natura ja se sap pot passar de tot i potser el dia menys esperat tindrem una altra sorpresa.

De totes maneres vam gaudir d'una excel·lent immersió i tots vam quedar amb moltes ganes de tornar a compartir plegats una nova capbussada.

Salut i bombolles!!