CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimecres, 22 de febrer del 2012

ORDINO-ARCALÍS (ANDORRA) 19/02/12

LA CANALETA - BUSSEIG SOTA EL GEL

El darrer diumenge vam canviar la mar per la muntanya, això sí per seguir fent l'activitat que més ens agrada, bussejar.
Així que amb Diving Andorra vam anar a provar el busseig d'alta muntanya amb l'afegit de poder bussejar, per l'època de l'any que és, sota una blanca i gruixuda capa de gel.
Amb Diving Andorra va ser molt bonic i fàcil, gràcies a la seva bona infraestructura i organització. Ens van facilitar tot el material necessari per poder capbussar-nos en aquestes fredes aigües en una cabana al peu de l'estany de La Canaleta, que estava molt ben calefactada i tan ben equipada com un centre d'immersió de la costa.
La immersió va ser fantàstica, vam entrar a l'aigua mentre nevava per un forat que havien obert al gel. Un cop a sota la sensació era la d'estar dins d'un documental sobre els pols terrestres, això sí sense balenes, ni foques ni pingüins. I també és molt curiós observar com l'aire que exhalem forma bombolles, amb l'aspecte de mercuri líquid, que es desplacen seguint el relleu del gelat sostre blanc.


La immersió en aquestes glaçades aigües va durar 23'. Durant tot aquests minuts i gràcies a la protecció dels anomenats vestits secs, en els que no entra aigua i que ens permeten anar ben abrigats en el seu interior, no vam patir gens de fred al cos. L'únic indicador de la temperatura real de l'aigua el vam tenir a les mans, que malgrat anar ben equipades amb guants gruixuts, al no ser aquests estancs ens van permetre amb el pas dels minuts poder tastar la temperatura de l'aigua.
Però en sortir de les fredes aigües l'equip de Diving Andorra ens va ajudar a tornar a recuperar una bona temperatura convidant-nos a compartir amb ells un bon tassó de brou calent.
És per totes aquestes bones atencions i les bones explicacions de l'equip de Diving Andorra que us volem recomanar aquest diving center d'alta muntanya sense por a equivocar-nos.

Salut i bombolles!!

1 comentari :

Héctor Diving Andorra ha dit...

ha estat un plaer tenir-vos amb nosaltres...unes fotos fantàstiques...ens veiem sota el gel amics...