CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimecres, 14 d’octubre del 2009

ST. FELIU DE GUÍXOLS 05/09/09

1,2,3...LA RED!!!

Dissabte 5 de setembre, el temps pinta molt malament, no! un altre cop no!, ja teníem reservat amb els amics de BWATERDIVER per anar a fer La Red, a més també havíem quedat amb el José Sánchez, el creador de l'interessant bloc de submarinisme JOSE FOTO DIVING, per anar plegats...Es que al final no farem mai La Red...o que??!!

Finalment i després de varies trucades de que si anem o no anem o que?!, els amics de BWATERDIVER ens animen a pujar a St. Feliu i van encertar plenament, perquè un cop allí el temps es va arreglar completament i la mar estava prou bé per sortir.

Aquest cop sí que faríem La Red, i és que a la tercera va la vençuda i aquesta vegada sí que podríem fer aquesta immersió tant anomenada.

La Red és una immersió a la que es pot accedir en vaixell o bé nedant des de Port Salvi, bé sempre i quan siguis una mica Weissmuller...jo crec.
És una immersió fonda amb un paisatge rocallós espectacular que baixa de -18m en el lloc més elevat fins a -37m , formant muntanyes, profunds canons, esquerdes, forats i els paisatges típics del coral·lígen i del precoral·lígen.


I tot això farcit de moltíssima vida: peixos per tot arreu, grans bancs de sargs i variades empaitats per déntols de gran tamany, tímids meros amagant-se entre les roques, mòlleres i morenes a l'esguard de petites cavitats i en un racó una gran roca folrada per a tot arreu del groc corall estrellat.

Una immersió amb una bona fama merescuda i que repetirem sense cap mena de dubte si els elements ens ho permeten.

La nota negativa va ser l'ofegament de la càmera de l'Artur, pobreta...RIP, li farem un comiat com cal, eh?. En fi Artur que ara ja tens excusa per comprar-te la G10, jeje!! ;)

Salut i bombolles!!!