CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimecres, 11 de juny del 2008

PALAMÓS: GAMBES, EL BOREAS I LES ILLES FORMIGUES 08/06/08

El passat cap de setmana hem estat a Palamós per degustar el menú de la gamba (nyam! que n'eren de bones) i a bussejar, com no!!

Per fi, després de gairebé un any i de treure'ns el títol d'AOWD, el diumenge 08/06/08 aniríem a visitar el Boreas.
El que es promet s'ha de complir...i nosaltres vam complir.
Vam fer dues immersions seguides amb l'H2O Diving Center de Palamós, que val a dir que es van portar molt bé amb nosaltres. La primera va ser al Boreas i la segona a les illes formigues.

El Boreas és...com ho definiria...fred! Això mateix fred. I profund..., la seva hèlix descansa a 32m de fondària!!! I és clar a la que et despistes entres en "DECO". Així que vam tenir que fer bon us dels ordinadors de busseig i vam fer la nostra 1ª "deco".
Quin "agobio", gent per tot arreu agafats a la corda, bombolles i més bombolles esclatan-te a la cara. Vaja tota una experiència.
I jo no sé si perquè no era el dia adequat, si per la manca de visibilitat o per la falta de bitxitos, que no sé...em va agradar molt més el Dragonera de Tarragona.


EL BOREAS
Al cap d'una hora de sortir del Boreas vam arribar a les illes formigues.
Això ja és una altra cosa!!. Colors, llum i vida per a tot arreu. Una immersió molt agradable i recomanable a 10 min. en zodiac de Palamós. Això sí, millor no entrar en "deco", per gaudir més temps del fons marí. I no perdre's, per allò d'estar més tranquils...
En definitiva, dues noves grans immersions i un grau més d'experiència.