CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

divendres, 23 de gener del 2015

TOSSA DE MAR 17/01/15

El passat dissabte dia 17 vam anar a Tossa de Mar uns quants companys a fer la immersió de darrere de L’Illa. En aquesta ocasió vam fer una sortida guiada amb el centre de busseig Tossasub, ja que tenien uns quants “animalets” localitzats que volíem fotografiar. Així que vam anar a la recerca de cavallets de mar, de peixos de Sant Pere i dels raps.

L'ILLA DE TOSSA 

Vam entrar per la coneguda “Banyera de Ses Dones” de la platja de la Mar Menuda, per posteriorment dirigir-nos entre dues aigües (per estalviar aire i guanyar temps en el fons) a les formacions rocoses que hi ha darrere de l’illa de Tossa.



En aproximadament 15 de navegació vam arribar a una xarxa molt fotogènica ancorada al fons que es troba a uns 20 metres de fondària.

 

Des d’allí vam agafar rumb Sud i posteriorment Sud-oest per arribar a la part que dóna a mar obert de l’Illa. Allí ens vam trobar a mb una escurçana “chucho” d’una mida considerable, que en acostar-nos va fugir a gran velocitat. I tot seguit vam  tenir el nostre primer i esperat encontre, un peix de Sant Pere que semblava que ens estigués esperant per posar davant de les nostres càmeres.


 

En aquella mateixa zona vam estar buscant un Rap que habitualment es troba per allà, però sense sort. Al final vam desistir i vam anar a la recerca dels cavallets. En vam trobar dos, un de color groc fosc i un altre molt petit de color negre. Malauradament les nostres càmeres anaven muntades amb el gran angular i no els hi vam poder fer cap foto que sortís mitjanament bé.

La immersió va tenir una durada de 60 amb una fondària màxima de 24 metres, amb una temperatura mínima de l’aigua de 14ºC i una visibilitat superior als 10 metres.


Un record i una sal·lutació molt especial per Tossasubi el seu Staff i també com no, per a la resta de companys que vam compartir aquesta immersió amb nosaltres.

Salut i bombolles!!