CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dilluns, 27 de febrer del 2017

MATARÓ 19/02/17

Després de dos intents abortats a causa dels temporals que, des de començament d'any, estan castigant les costes del nostre litoral, vam aconseguir ficar-nos de nou a l'aigua, amb les mínimes condicions necessàries per a practicar immersió.

A la tercera vegada te'n sortiràs!! Així que tal com teníem previst vam anar fins a Mataró, per a fer la primera immersió des de vaixell de l'any. I com no podia ser d'una altra manera, vam anar de la mà de MEDITERRANEAN DIVE MATARÓ, un modern centre d'immersió que compta amb un excel·lent equip de professionals, que a més disposa d'unes àmplies instal·lacions i d'una magnífica i còmoda embarcació, que fan que qualifiquem aquest centre d'immersió amb 5 estrelles.

LA BARRETA DE L'ARBRE

Malgrat que vam trobar la mar moguda i l'aigua força tèrbola, vam poder gaudir d'una bona immersió, en el sempre sorprenents fons marins del Maresme.

La còmoda i moderna embarcació de Med Dive Mataró sobre les mogudes aigües.

La Barreta de l'Arbre és un dels llocs més emblemàtics i coneguts de la zona del Maresme. I malgrat la seva proximitat al port de Mataró, sempre ens sorprèn per l'esclat de vida que acull. Llagostes, morenes, congres, rascasses, neros, etc. són inquilins habituals dels forats i racons d'aquest indret.

I especialment en aquesta època de l'any, són fàcils de trobar i en gran nombre, els sempre espectaculars opistobranquis i cucs plans o planàries, que com autèntiques joies de la natura, es desplacen tranquil·lament per sobre de la superfície de la barra rocosa, exhibint descaradament les seves capritxoses formes i els seus llampants colors.


Una gran immersió que ni el fred ni la mala visibilitat, que encara impera al nostre litoral a causa dels successius temporals que hem sofert, van impedir-nos de gaudir.


Fer arribar el nostre agraïment a tot l'equip de MEDITERRANEAN DIVE MATARÓ i en especial al Fran Aguilar, per la gran atenció i l'excel·lent tracte que com sempre ens van dispensar. Fins ben aviat amics!! Sou fantàstics!!

Salut i bombolles!! 

Text: Pau Asensio.
Fotografies: Juan García.