CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dissabte, 16 d’agost del 2008

BEGUR 10-08-08

VISIBILITAT TOTAL...O QUASI

Sense deixar assecar els neoprens, el diumenge després de la nocturna, ens llevem ben aviat i ens dirigim cap a Begur.

Repetim amb Sa Rascassa , centre privilegiat per tenir a pocs minuts de navegació uns fons al·lucinants, per anar a explorar el Cap de Begur i El Furió d'Aiguaxelida.

Durant les dues immersions vam gaudir d'una visibilitat de luxe, entre 20 i 25 metres, que ens va fer "xalar" encara més d'aquests magnífics fons i del blau tant intens que hi havia.

Les dues immersions són molt recomanables i valen molt la pena.

La del Cap de Begur té la seva dificultat, ja que la barca no pot lligar-se enlloc i molt freqüentment hi ha corrent i no hi ha boia ni cable per baixar. Ara un cop abaix...tens la sensació d'estar bussejant de debò, hi ha bancs enormes de variades, tres cues, sargs, castanyoles, etc per tot arreu; I a la que vas una mica mar en dins i contemples la fondària que hi ha, en mig d'aquell blau, et sents tant petit...

I el Furió d'Aiguaxelida folrat de gorgònies i ple de vida per a tot arreu. Els bancs de peixos es propagaven per a tot arreu i a prop de la superfície vam gaudir d'escenes dignes d'un reportatge de natura, espets caçant dins un núvol de castanyoles, un grup de sargs de bona mida caçant un gran pop, morenes gairebé fora del cau intentant atrapar peixets que passaven a prop, etc.En definitiva dues immersions memorables que ens seran molt difícils d'oblidar.