CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dilluns, 11 de desembre del 2017

VILAFRANCA DEL PENEDÈS 10/12/17

Un any més i com ja és tradició abans d'enfilar les Festes Nadalenques, el Club d'Activitats Subaquàtiques VILASUB va acomiadar la temporada de busseig celebrant un festiu dinar Nadalenc en família.



Enguany el lloc escollit va ser la “enoteca LA CENTRAL”, on se’ns van oferir uns entrants de gran qualitat i uns segons plats a escollir més que elaborats, puc assegurar que el bacallà amb samfaina estava boníssim, de postres mel i mató o be crema catalana, i per acabar-ho de rematar VILASUB va oferir per tots els assistents unes re-postres amb polvorons, torrons variats i les típiques neules (no és d’estranyar que després ens queixem que no hi capiguem dins el neoprè) 😊






Un cop ben tiparrons, el també típic sorteig de regals on la canalla, les nostres mans innocents, anaven treien paperets mentre tots estàvem expectants a que cridessin el nostre nom, si és que en el fons som com nens. No varen faltar pel sorteig fulls de logbook, samarretes, gorres, així com cava ofert per “enoteca LA CENTRAL” tocant-li al nostre tresorer Salvador Sadurní (tongo), una estació meteorològica oferta per “Joieria i Rellotgeria M. Tarrida” que li va tocar al nostre president Pau Asensio (més tongo) i un calendari obsequi de VILASUB pels companys.



En acabar el sorteig no podia faltar el vídeo resum del que ha donat de sí la temporada 2017 enguany fet per un servidor, i des d’aquí he de donar les gràcies a tots els companys que voluntàriament ens han cedit les seves imatges per tal de poder-lo confeccionar... sou collonuts !!!


Després de fer petar la xerrada una estona més, es va donar per finalitzat el dinar esperant que la propera temporada sigui al menys igual de bona com aquesta i si pot ser fins i tot millor.

Moltes gràcies a tots per la vostra assistència i fins l’any vinent !!!

Salut i bombolles !!!

Text: Jordi Tarrida.
Fotografies: Iris Serra