CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dimarts, 25 de juliol del 2017

TOSSA DE MAR 17/07/17

Aquest dilluns i totalment “fora de ruta” membres i amics de VILASUB ens trobàrem a Tossa de Mar disposats a fer una remullada nocturna a la platja de la Mar Menuda.

Sota un cel totalment clar, lluna en quart minvant i l’aigua a una temperatura de 25 graus ens disposàrem a iniciar la nostra immersió.
El primer regal de la nit va ser un preciós congre amb molta gana i sense importar-li el més mínim la presència de públic, es disposava a fer complir la llei del mar on diu que el peix gran es menja el petit, així que sense cap mena de contemplació i d’una forma totalment serena es cruspia cada castanyola que se li creuava pel seu camí davant de la nostra atenta mirada.



Avançant per les aigües de Tossa ens vàrem trobar nombrosos pops curiosos a les nostres càmeres així com diverses gambes amb els seus llargs bigotis, acolorits crancs ermitans amb ulls sortits i potes peludes, morenes totalment desinhibides, una llagosta que semblava que fes un passi de models, una estrella de mar fent una passejada nocturna i diversos i variats peixos de molts colors, formes i mides.



La cirereta que va guarnir el pastís va ser la troballa d’un espectacular cavallet de mar, potser un dels éssers amb més encant del fons del mar. Va ser l’entreteniment final de tots nosaltres i les nostres càmeres delectant-nos amb el seu posat i aguantant sense més remei cada flash que impactava contra la seva cara, sens dubte va ser el millor final d’hora i mitja d’immersió que ja de per si sola havia sigut prou interessant i espectacular.


Donar el nostre agraïment a tots els socis i amics de VILASUB que han participat i ajudat amb la logística, per poder dur a terme aquesta altra interessant jornada de busseig. 

Salut i bombolles!!

Text: Jordi Tarrida.
Fotografies: Jordi Tarrida.